Zoeken naar versus man

Uw zoekactie voor versus man leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
Dave 49 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Top Discretie
Top discretie is heel belangrijk voor mij en jou. Daarom kunnen we ons niet op andere sites zetten zoals tinder,....Herken jij het ook? Je wil je relatie niet opgeven om diverse redenen, maar meer aandacht krijgen van een iemand anders zou je goed doen. Af en toe afspreken om elkaar op te laden, of zeg ik beter ,, ontladen,, ;), een babbel, knuffel, zoen, streling,.... Zie jij het ook zo, dan hoor ik graag wat van jou.Top Discretie gegarandeerd! Ben een slanke sportieve man,.... Groetjes Dave  
ikke 65 jaar Limburg - Beringen
op zoek
Hey, kom jij hier ook eens piepen op deze site? Misschien kunnen wij dan iets voor elkaar betekenen? Ik ben een getrouwde man, respectvol, zachtaardig en gevoelig van karakter. Ik ben op zoek naar een lieve dame om af en toe eens mee af te spreken voor fijne momenten. Ben niet op zoek naar extreme zaken maar zoek eerder een rustige ontmoeting waarbij we tijd nemen voor elkaar, een zachte aanraking, vel tegen vel, tederheid, genegenheid, warme knuffels, verkennende handen met respect voor elkaar. Ben je uit de buurt van Beringen, Koersel,Heusden-Zolder , of een 10km rond Beringen dan wil ik je graag beter leren kennen. Heb je interesse of vragen, stuur dan zeker een berichtje. Groetjes Ikke xxx  
Lekker 36 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Wie komt
Welke meid heeft eens zin in een leuke verrassing met slanke sportieve man ,ik trakteer je met een saunake laat maar weten ..  
Joris 28 jaar Limburg - Ham
Misschien ben ik u speld in deze hooiberg
Hallo dames. Wie ben ik ? Ikzelf ben een jongere man van 28jaar met vrije tijd voor een toffe dame . Mijn dagen vul ik momenteel vooral met men sportieve hobby . Zelf ben ik in het bezit van een goede portie humor en positieve mindset in het leven . Hygiëne en discretie kan je zeker verwachten van mij en ik van u . Zelf rook ik niet . Naar wat ben ik opzoek denk je dan . Wel een toffe dame met een goede babbel die weet wat ze wilt en zoekt in een portie vertier . De leeftijd van deze dame speelt voor mij niet veel van belang ook zie ik geen probleem met vrouwen die een partner hebben . Als u nu nog aan het lezen bent twijfel dan niet om in contact te komen en wie weet . Mvg Joris  

Misschien ben ik u speld in deze hooiberg
gisteren
Johan 42 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Cardate of snelle vrijpartij met sportief slanke mooie man Regio Aalst. Nu vanavond
Hey, Geen blabla.. ik verwen je graag. Leeftijd en uiterlijk maakt niet uit. Cardate of snelle vrijpartij. Doe een voorstel. Vanavond. Soa vrij. Discreet en hygiënisch graag. Beide kanten plezier en genot.  
gisteren
Likbeurt 40 jaar Limburg - Diepenbeek
Welke slanke dame wil intens gelikt worden?
Lang geleden dat je nlg eens intens gekronkeld hebt van genot? Verlang je naar een stomende likbeurt door iemand met kennis van zake? Ik laat jou kronkelen van genot. Ik ben een slanke verzorgde man, groot, mooi gebouwd.  
gisteren
levensgenieter 57 jaar West-Vlaanderen - Brugge
gewoon af en toe genieten.... verder geen binding
Ben jij ook op zoek naar een leuke partner in crime? Iemand om stiekeme uurtjes mee door te brengen? Zalig genieten van samen zijn, bubbels en babbels … maar ook luisteren… samen ontdekken met respect voor elkaars verlangens en grenzen… niks moet maar veel kan bij klik en wederzijds vertrouwen Verzorgde man is op zoek naar een fijne dame of stel om af en toe samen te genieten van sauna, massage, erotiek en andere geneugten des levens. Veel is te bespreken maar het leven is te kort om niet te genieten. Zelf regelmatig vrij en beschikbaar ook overdag, intiem geschoren en niet-roker kan soms ontvangen en verplaatst zich graag in Oost-Zeeuws-West Vlaanderen  
Ondeugend 60 jaar Antwerpen - Hove
Spanking...ook jouw fantasie?
Discrete, niet onaantrekkelijke man zoekt een leuk contact met een ondeugende jongedame die graag eens over de knie wilt liggen voor een fiks pak slaag. Je moet geen ervaring hebben maar je wilt het graag eens ervaren. Ik spank met de hand maar als je e ht stout bent geweest gebruik ik wel eens een instrument om jouw billen te straffen. Ik zoek geen sex. Durf je?  

Spanking...ook jouw fantasie?
Zoete Zonde 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoete zonde (secret)
Heb je zin in een secret guilty pleasure? Ik ben 52j, man, nette fysiek, sportief, 1m84, grijs-blauwe ogen, respectvol maar ook dus een beetje ondeugend, en op zoek naar een partner in crime voor een secret date (te herhalen als het klikt). We delen samen een beetje passie en er kan ook een goede babbel bij: ik vraag en geef enig niveau voor een diepgaande babbel, maar ook niet altijd te serieus. Mijn liefste knuffel is curieus, ook avontuurlijk maar discreet, je hebt een verzorgd voorkomen, en je kan tijdens de week, overdag afspreken in regio Gent. Zegt het je iets? => Gewoon hier contact opnemen, ik stuur altijd een berichtje terug.  

Zoete zonde (secret)
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10